OKULUMUZUN ERASMUS + PROJESİ İÇİN   BAŞVURULAR BAŞLAMIŞTIR.

OKULUMUZUN ERASMUS + PROJESİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLAMIŞTIR.

OKULUMUZUN ERASMUS + PROJESİ İÇİN 

BAŞVURULAR BAŞLAMIŞTIR.

03.03.2022 429

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı,  Erasmus + Programı Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamında Müdürlüğümüzce hazırlanan 2021-1-TR01-KA122-VET-000016335 Nolu ve "MOTORLU ARAÇ TEKNOLOJİLERİ ALANI ÖĞRENCİLERİMİZ EGZOZ SİSTEMLERİ STAJI İÇİN AVRUPA'DA"   adlı proje hibe desteği alarak faaliyetlerine başlamıştır.

Proje kapsamında okulumuzdan 12 öğrenci Finlandiya-Helsinki'ye, eğitim amaçlı gideceklerdir. Proje kapsamında yurt dışına katılımcı olarak yer almak isteyen öğrencilerin veli izin belgesi ve resmi dilekçeleri ile Motorlu Araçlar Teknolojisi öğretmeni Mustafa ÇİFTÇİ'ye başvurmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi  11.03.2022 günü mesai bitimine kadardır.

Öğrenci seçiminde dikkat edilecek hususlar şunlardır;

Motorlu Araçlar Teknolojisi alanı Otomotiv Elektromekanik dalı dalı 11.ve 12. sınıf öğrencileri arasından;

·         İngilizce kendini rahat ifade edebilen, (İngilizce öğretmenleri tarafından yapılacak sözlü sınavlardan en az 70 puan almak)

·         Ailesi tarafından veli muvaffakiyeti verilen

·         Seyahate engel sağlık problemi olmayan

·         Okuldaki sosyal, sportif, kültürel faaliyetlerde ve yarışmalarda yer almış olmak

·         12. sınıf öğrencilerinden stajını egzoz emisyon alanında faaliyet gösteren bir işletmede yapıyor olmak (Tercihen)

·         Ülkemizi temsil edebilecek tutum ve davranış içinde olan öğrencilerimiz, velileri ile birlikte okulumuza dilekçe ile başvuracaklardır.