Mesleğimi Seviyorum, Geleceğimi Belirliyorum

Mesleğimi seviyorum, geleceğimi belirliyorum adlı etwinning projesi okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğretmeni Mustafa ÇİFTÇİ koordinatörlüğünde çalışmalara başladı.

11.06.2021 701

Projeye katılan öğrencilerimizin veli izin dilekçeleri alındı. Kasım 2020 tarihi itibariyle çalışmalara başlandı. Projede öğrencilerin stajyer olarak mesleğe ilk adım attıkları işyerlerinde iş güvenliği tedbirlerini alarak iş hayatına uyum sağlayabilmelerini, mesleki gereklilikleri ve meslek ahlakını öğrenmelerini sağlayacak çalışmalar düzenlenecektir. Teknolojiyi etkin ve güvenli kullanan 21. yy becerilerine sahip meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır.